RVS-tuotteet

Veneet

  • RVS-tuotteilla voit käsitellä sekä erilaiset venemoottorit että vaihdelaatikot helposti itse.
  • Korkealaatuinen ja tehokas ulko- ja sisäperämoottorien vaihteistolle kehitetty erikoisöljymme soveltuu myös Z- ja L-vetolaitteisiin. Käsittely suojaa tehokkaasti meriveden aiheuttamalta korroosiolta.
  • Useimmille venemoottoreille riittää yksi RVS-käsittely.
  • Moottorin käsittely on helpointa suorittaa veneen ollessa vesillä, sillä moottorin on oltava käynnissä vähintään 45 minuuttia käsittelyn aikana.
  • Vaihdelaatikon käsittelyssä aineen lisääminen suoritetaan juuri ennen veneen käyttöä.
  • Jos veneen dieselmoottorissa on 9,5 litran öljytilavuus, voit yhdistää ja käyttää D4- ja D6-tuotteet 10 litran öljytilavuuden moottoriin, kaksi D6-tuotetta 12 litran öljytilavuuden moottoriin jne.
Testituloksia Asiakaspalvelu Selaa tuotteita
VENEET

Moottorille

Käyttövoima

  •  (14)
  •  (14)

Moottoriöljyn tilavuus

Vaihteistolle

Vaihteistoöljyn tilavuus

Ohjaustehostimelle

Ohjaustehostin


RVS-käsittely kannattaa tehdä sekä veneen moottorille että vaihteistolle

RVS-tuotteilla lisäät helposti veneesi taloudellisuutta, kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Veneen ulkoperämoottorin altistuminen korroosiolle on hyvin tyypillinen ongelma. RVS Technology® muodostaa moottoriisi suojaavan keraamisen pinnan, joka vähentää kulumista ja pidentää käyttöikää. Moottori käy viileämpänä ja toimii tehokkaammin.

Veneen moottorille riittää yleensä yksi RVS-käsittely. Monet asiakkaistamme ovat kuitenkin kokeneet RVS-käsittelyn hyödyt niin merkittävinä, että käsittelevät veneensä säännöllisesti RVS-tuotteilla.

RVS-käsittelyllä on mahdollista parantaa veneen vaihteiston käytettävyyttä. Veneen vaihteiston osat kuluvat helposti, jolloin vaihteistosta tulee jäykkä ja äänekäs. RVS-tuotteet eivät korjaa perusmekaniikan vikoja, mutta käsittely pienentää kitkaa ja vähentää tehokkaasti vaihteiston kulumista, melua, värinöitä ja korroosiota – keraami ei ruostu.

Veneen vaihteistokäsittelyyn riittää yksi RVS-käsittely. On hyvä huomioida, että veneen vaihteistossa RVS-käsittelyn hyödyt voivat tulla pienellä viiveellä, kuitenkin viimeistään muutaman kymmenen käyttötunnin jälkeen. Mikäli muutos ei ole riittävän suuri yhden käsittelyn jälkeen, voit tehdä veneen vaihteistoille toisen käsittelyn.