Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Oy RVS Technology Ltd.
Pulttitie 2
FI-00880 Helsinki
Finland

Rekisterin nimi

Oy RVS Technology Ltd:n asiakas- ja www-sivurekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään verkkokauppa-asioinnissa ja -toimituksissa, asiakkuuteen liittyvien asioiden hoitamisessa, asiakasviestinnässä, statistiikassa sekä palveluiden tuottamisessa ja personoinnissa. Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin.

Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja:

– Nimi, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
– Asiakkuuden alkamisajankohta ja asiakkuustyyppi
– Laskutustiedot
– Sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä ja statistiikkaa koskevat tiedot, selaimen lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, sivu, jolta rekisteröity on siirtynyt sivuillemme) sekä evästeet ja niihin liittyvät tiedot
– Asiakkaan palveluissa käyttämä käyttäjätunnus ja salasana

Rekisterin tietolähteet, luovuttaminen ja suojaus

Tiedot kerätään asiakkaalta itseltään. Vain tarvittavat henkilötiedot luovutetaan maksuliikenteen toteuttamiseksi verkkokaupan maksunvälittäjälle. Muuten tietoja ei luovuteta eteenpäin. Tiedot sijaitsevat palomuurilla ja kirjautumisen taakse suojatussa palvelussa tai tiloissa, joihin asiattomilta pääsy on estetty.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on talletettu. Teemme pyynnöstä tarvittavat korjaukset ja täydennykset tai poistamme palvelun kannalta tarpeettomat tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys rekisterinpitäjään sähköpostitse.

Muutokset

Oy RVS Technology Ltd. pidättää oikeudet tämän tietosuojaselosteen muutoksiin palvelujen kehittämisen niin vaatiessa.

Evästeet