Ympäristöystävällisyys

RVS-käsittelyllä säästät luontoa ja rahaa

Me RVS:llä uskomme, että maailma muuttuu moottori kerrallaan. Siksi pyrimme tekemään päästöjen vähentämisestä mahdollisimman helppoa ja kustannustehokasta sekä kuluttajille että yrityksille.

RVS Technology® on välitön ja vaikuttava ratkaisu niin liikenteen kuin teollisuuden CO₂-päästöjen vähentämiseen. RVS-käsittelyn seurauksena päästöt ja polttoaineenkulutus pienenevät tutkimusten mukaan 5–25 %.

RVS-tuotteiden käyttö maksaa itsensä takaisin pienentyneiden energiakulujen lisäksi huolto- ja korjauskulujen vähenemisenä.

Meille on aina ollut tärkeää valmistaa korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat paitsi tehokkaita, myös ympäristöystävällisiä. Olemme sitoutuneita pienentämään toimintamme hiilijalanjälkeä pitkällä aikavälillä.

Toivomme, että yhä useampi kiinnittäisi huomiota kulkuvälineensä ja laitteidensa päästöihin. Vaikka tuotteidemme käyttö lisää käytettävissä olevaa tehoa, olemme mukana auttamassa Suomea hiilineutraaliustavoitteessa 2035. Tee sinäkin kestävä valinta ja hanki RVS-tuotteet jo tänään!

RVS-käsittelyn vaikutukset kantavat pitkälle tulevaisuuteen

50%

Pidempi käyttöikä

5-25%

vähemmän päästöjä

5-10%

vähemmän kulutusta

3-15%

enemmän tehoa

Testituloksia

Testituloksia

RVS Technology® auttaa vähentä-mään liikenteen CO₂-päästöjä

RVS Technology® on merkittävä askel kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää liikennettä.

RVS-käsittely muodostaa moottoriin tribokeraamisen pinnan, joka pienentää tutkitusti polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Käsittelyjen seurauksena polttoaineen ja energian kulutus pienenee, jolloin CO₂-päästöt vähenevät tyypillisesti 5–25 %. RVS-käsittelyn ansiosta mekanismien ja komponenttien käyttöikä pitenee jopa 50 % ja moottorin teho sekä vääntö paranevat yleensä 3–4 %.

Jos suuri osa liikenteensä olevista käytetyistä ajoneuvoista saisi RVS-käsittelyn, millaisia vaikutuksia voisimme odottaa? Laajassa mittakaavassa tarkasteltuna 5–10 % vähennys CO₂-päästöissä per ajoneuvo voisi kumulatiivisesti johtaa pelkästään Suomessa satojentuhansien tonnien päästövähennyksiin vuosittain.

Mihin RVS technology perustuu?

Kestävämpää ajoa – myös käytetyillä autoilla

Valtaosa suomalaisista autoilijoista ostaa käytetyn auton ja niitä myydään vuodessa eteenpäin noin 600 000 kappaletta. Autot ovat käyttöiältään pitkäikäisiä ja kestävät liikenteessä keskimäärin noin 20 vuotta. Siksi on tärkeää keskittyä olemassa oleviin, kustannustehokkaisiin keinoihin, joiden avulla jo olemassa olevasta autokannasta saadaan mahdollisimman vähäpäästöistä.

RVS Technology® on ratkaisu, joka ei vaadi ajoneuvokannan uusimista tai muita merkittäviä infrastruktuurimuutoksia. Autoilija voi tehdä käsittelyn helposti itse ja tulokset näkyvät heti.

RVS-tuotteet

Teollisuuden alalla RVS tekee laitteista luotettavampia ja pidentää huoltovälejä

RVS Technology® tuo monia hyötyjä myös teollisuuden alalle. RVS-käsittely muodostaa metalliin tribokeraamisen pinnan, jonka myötä laitteen mekaaninen vastus ja kuluminen vähenevät.

Tribokeraaminen pinnoite suojaa ja kunnostaa käsiteltävää pintaa, mikä vähentää huoltotarpeita, parantaa ennakoitavuutta ja pidentää laitteiden käyttöikää.

Kun mekanismien ja komponenttien käyttöikä pitenee jopa 50 %, tarve uusille varaosille pienenee, mikä vähentää sekä materiaalin käyttöä että siihen liittyviä päästöjä. Jos laite kestää teollisuudessa pidempään, saavutetaan lisäksi parempi tehokkuus tuotettua yksikköä kohden, ja siten vähemmän päästöjä itse tuotantoprosessin aikana.

RVS-käsittelyn positiiviset vaikutukset on käytössä todennettu monilla eri teollisuudenaloilla.

Palvelumme teollisuusyrityksille

Suomalaista osaamista

RVS Technology® on suomalainen innovaatio. Kotimaisuus onkin meille arvo, josta olemme erityisen ylpeitä.

Valmistamme testatusti toimivia tuotteitamme yli 20 vuoden kokemuksella. Haluamme osaltamme olla tukemassa suomalaista työtä, ja siksi tuotantomme tapahtuu lähes kokonaisuudessaan Suomessa.

Kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme jatkuvasti

Haluamme omalta osaltamme olla rakentamassa hiilineutraalimpaa tulevaisuutta ja pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja, joilla kehittää RVS-tuotteita ja niiden vastuullisuutta. Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä materiaaleja.

RSV yrityksenä

Kumppanisi kestävämpään menoon

Liity RVS-käyttäjien tyytyväiseen joukkoon ja hanki tarvittavat tuotteet ajoneuvosi käsittelyyn kätevästi verkkokaupastamme!

 

Osta nyt