KAUPPAAN

Oy RVS Technology Ltd.

OY RVS TECHNOLOGY LTD.

Oy RVS Technology Ltd. valmistaa useita tuotesovelluksia, joissa hyödynnetään patentoitua tribokeraamista nanoteknologiaa. Tuotteita käyttämällä muodostetaan normaalisti lämmölle ja kitkalle altistuville metallipinnoille metallia vahvempi nanopintakerros. Uusi pintarakenne on hyvin tehokas korjaamaan ja uudistamaan metallipintoja. Tuotteemme hyödyntävät tribokeraamin “älykästä” kykyä löytää kuuma paikka, mistä on seurauksena se, että tuote reagoi vain alueilla, joissa sen vaikutusta tarvitaan eniten. RVS Technology -tuotteita voidaan käyttää käytännössä kaikkialla siellä, missä kahden metallipinnan välillä on kitkaa, joten käyttökohteita löytyy laajalti eri aloilta, kuten ajoneuvoista, ilmailusta, valmistusteollisuudesta ja merenkulusta.

RVS Technology tarjoaa kuluttajalle suuren joukon hyötyjä. Laitteiden luotettavuus ja tehokkuus paranevat, huoltovälit ja käyttöikä pitenevät ja energiankulutus pienenee. Sen seurauksena pienenevät niin käyttökustannukset kuin päästötkin. Lisäksi tehty käsittely on pitkäikäinen, esimerkiksi autokäytössä se vaikuttaa n. 100 000 km.

Sen lisäksi, että RVS Technology on patentoitu, sitä on testattu vuosien aikana useissa eri käyttökohteissa, ja sen on todennut toimivaksi mm. TÜV SÜD, tunnettu saksalainen testausorganisaatio.

RVS TECHNOLOGYN LYHYT HISTORIA

  • 1970 Teknologian tarina alkaa 1970-luvun Neuvostoliitosta, jossa Kuolan niemimaalla tehtiin maaperän syväporauksia jopa 12 km:n syvyyteen. Välillä porattaessa huomattiin, että 6–7 km:n syvyydessä poranterät kestivät hyvässä kunnossa 5–7 kertaa kauemmin kuin normaalisti, eikä niitä tarvinnut vaihtaa yhtä usein. Selvisi, että kivikerroksissa oli jotain, joka aiheutti tämän hämmästyttävän ilmiön. Aiheen parissa tehtiin alustavia tutkimuksia Neuvostoliiton asevoimien tutkimuslaitoksessa. Niissä selvitettiin, mikä mineraali oli kaiken takana.
  • 1995 Neuvostoliiton vuonna 1991 tapahtuneen hajoamisen seurauksena tutkimus siirtyi yksityiselle sektorille ja vuonna 1995 pieni tutkijajoukko yhdisti voimansa jalostaaksen ajatuksen sille tasolle, että se voisi olla kaupallisesti hyödynnettävissä. Kehitys nopeutui, kun joukko venäläisiä ryhtyi yhteistyöhön Suomeen perustetun yhtiön kanssa.
  • 2001 Ensimmäiset kaupalliset RVS Technology -tuotteet lanseerattiin vuonna 2001. Niiden todettiin olevan toimivia, ne läpäisivät useiden testien seulan, ja uusia markkinoita avattiin ja tuotevalikoimaa laajennettiin.
  • 2007 Vuonna 2007 teknologia myytiin uudelle omistajalle. Kauppa mahdollisti investoinnin uuteen, parannettuun kolmannen sukupolven tuotteeseen, ja kansainvälinen patenttihakemus jätettiin. Laajeneminen uusille kansainvälisille markkinoille jatkui.
  • 2010 Vuonna 2010 RVS:n vaikutuksen ajoneuvon päästöihin ja polttoainetalouteen testasi TÜV SÜD, saksalainen testausorganisaatio. Monia muitakin testejä tehtiin eri kohteissa paikan päällä – kaikki hyvin tuloksin.

RVS Technologyn kehitys jatkuu, ja ensimmäiset askelet neljännen sukupolven tuotteen kehittämiseksi on jo otettu. Tavoitteena on parantaa teknologian tehokkuutta ja käytettävyyttä entisestäänkin, jotta se sopisi vieläkin paremmin jo nytkin laajaan joukkoon sovelluskohteita. RVS Technology -tuotteita käytetään ympäri maailman henkilö-, kuorma- ja linja-autoissa, moottoripyörissä ja -kelkoissa, ampuma-aseissa, veneissä, teollisuuden eri kohteissa, maataloudessa, rakennusteollisuudessa ja jopa tuulivoimaloiden turbiineissa, mikä lisää teknologian ja tuotteiden vihreyttä entisestään.