Meistä

Kestävää, kustannustehokasta ja testatusti toimivaa teknologiaa

Yli 20 vuoden kokemuksella

RVS on suomalainen yritys, jonka pyrkimyksenä on tarjota asiakkailleen kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja suorituskyvyn ja energiankulutuksen optimointiin. Keraamiseen käsittelyyn perustuvat helppokäyttöiset tuotteemme ovat vuosikymmenien saatossa keränneet vankan kannattajajoukon erityisesti autoilun parissa, mutta myös monilla muilla toimialoilla.

RVS-tuotteet ovat tutkitusti tehokas tapa pienentää laitteen energiankulutusta ja päästöjä sekä lisätä tehoa, vääntöä ja käyttöikää. Palvelemme henkilöautoilijoita, veneilijöitä, autoilun ja moottoriurheilun ammattilaisia ja harrastajia sekä teollisuuden alan toimijoita ympäri maailman.

Hienoa, että sinäkin olet löytänyt RVS-tuotteiden pariin! Nyt on aika ottaa seuraava askel ja alkaa hyödyntää tarjolla olevia mahdollisuuksia.

RVS Technology® selitettynä Tutustu tuotteisiimme

Kotimaisuudestaan ylpeä, maailman­laajuisesti tunnustettu yritys

RVS Technology® on suomalainen innovaatio. Suhtaudumme työhömme intohimolla ja olemme luotettu toimija alallamme. Kotimaisuus on meille arvo, josta olemme erityisen ylpeitä.

Valmistamme testatusti toimivia tuotteitamme yli 20 vuoden kokemuksella. Haluamme osaltamme olla tukemassa suomalaista työtä, ja siksi tuotantomme tapahtuu lähes kokonaisuudessaan Suomessa.

RVS tavoitteena on lisätä tietoisuutta ajoneuvojen päästöistä ja niiden vaikutuksista ympäristöön. Uskomme, että jokaisella on merkitystä ilmastonmuutoksen torjunnassa, ja haluamme auttaa yhä useampia kiinnittämään huomiota oman ajoneuvonsa päästöihin. Jos jo yhden auton päästöt pienenevät RVS-käsittelyn ansiosta jopa 5–25%, ovat vaikutukset kertautuessaan merkittävät.

RVS-tuotteiden ympäristöystävällisyys

Pyrkimys parempaan

Tuotteemme jatkuva kehittäminen on RVS Technology®:n ytimessä. Pyrimme parantamaan teknologian tehokkuutta ja käytettävyyttä, jotta tuotteemme soveltuvat yhä paremmin laajaan joukkoon uusia sovelluskohteita.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen, joten seuraamme tiivisti alan trendejä ja tutkimusta uusimmista teknologioista.

Mitä on RVS?

Yrityksemme kehityksessä minua motivoi eniten yhä parempien ratkaisujen tarjoaminen asiakkaillemme. Intohimoisena moottoriurheilun harrastajana olen myös iloinen päästessäni seuraamaan alan kehitystä etujoukoissa hienojen urheilijoiden kumppanina.

Raimo
Raimo, toimitusjohtaja Oy RVS Technology Ltd.

Patentoitu teknologia on vuosikymmenien tutkimustyön tulosta

RVS on syntynyt halusta luoda tuotteita, jotka tekevät erilaisten laitteiden käytöstä entistä kestävämpää ja tehokkaampaa.

Käyttämämme teknologia sai alkunsa maaperän syväporauksista. Porattaessa huomattiin, että tietyssä syvyydessä poranterät kestivät hyvässä kunnossa monta kertaa kauemmin kuin normaalisti. Kun ilmiötä tutkittiin tarkemmin, havaittiin, että kivikerroksissa oleva mineraali sai porien terät pysymään hyvässä kunnossa.

Porauksissa tehty havainto innosti 1990-luvulla pienen joukon suomalaisia ja kansainvälisiä tutkijoita yhdistämään voimansa. Ryhmän tavoitteena oli jalostaa ajatus mineraalien vaikutuksista kaupallisesti hyödynnettävälle tasolle.

Ensimmäiset kaupalliset RVS Technology® -tuotteet lanseerattiin vuonna 2001. Tuotteet läpäisivät useiden kansainvälisten testien seulan, mikä mahdollisti tuotevalikoiman kehittämisen ja laajentamisen uusille markkinoille.

Vuonna 2007 RVS Technology® myytiin nykyiselle yhtiölle. Kauppa mahdollisti kansainvälisen patentoinnin ja investoinnin uuteen, parannettuun kolmannen sukupolven tuotteeseen.

Testituloksia Tutustu tuotteisiimme

RVS-käsittelyn hyödyt ovat pitkäikäisiä

Laitteiden luotettavuus ja tehokkuus paranevat

Huoltovälit ja käyttöikä pitenevät

Kitka vähenee, minkä seurauksena sekä päästöt että käyttökustannukset pienenevät

Aktiivisesti mukana moottoriurheilussa

Olemme laajasti mukana moottoriurheilun parissa, jossa pyritään saamaan hyötykäyttöön kaikki energia ilman laiterikkoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet, jotta he saavat moottoreistaan kaiken irti.

RVS moottoriurheilussa

Kumppanisi kestävämpään menoon – maanteiltä merelle ja ajoradoilta teollisuuslaitoksiin

Tänä päivänä me RVS:llä voimme olla ylpeitä siitä, että tuotteemme ovat auttaneet satojatuhansia autoilijoita, veneilijöitä ja teollisuuden ammattilaisia ympäri maailmaa saavuttamaan paremman käyttökokemuksen, vähentämään päästöjä, pienentämään kustannuksia ja pidentämään laitteidensa elinikää.

Liity RVS-käyttäjien tyytyväiseen joukkoon ja hanki tarvittavat tuotteet kätevästi verkkokaupastamme!

Osta nyt

Olen vakuuttunut RVS-tuotteiden hyvistä ominaisuuksista

Kahden auton moottoriin on käytetty D4/D6 lisäainetta sekä automaattivaihteistoon lisäaine. Polttoaineen kulutus on laskenut sekä vaihteisto toimiin pehmeästi.

Henkilöasiakas
Eura 06/2022

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Yrityksemme palveluhenkisyys ja asiantuntemus näkyvät myös asiakaspalvelussamme. Autamme sinua mielellämme kaikissa tuotteidemme käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa.

Yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)