Teknologia

Kotimainen, patentoitu ja testatusti tehokas RVS Technology®

Lue lisää Osta nyt

RVS Technology®:n teho perustuu tribokeraamiseen käsittelyyn, joka pienentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä. RVS Technology® on todellinen nanoteknologinen tehohoito moottoreille, vaihteistoille ja muille mekaanisille laitteille. Kyseessä ei ole moottoriöljy tai sellaisen lisäaine, vaan ainutlaatuinen ja innovatiivinen tapa muodostaa uutta pintaa.

Lyhenne RVS tarkoittaa Restores Vital Surfaces, suomeksi ‘uudistaa tärkeät pinnat’. Nimensä mukaisesti RVS Technology® suojaa moottorisi ennaltaehkäisten ja korjaten monia normaalista kulumisesta johtuvia ongelmia, kuten melua, savutusta, liiallista öljyn- tai polttoaineenkulutusta, tehonpuutetta tai puristuspaineiden epätasaisuutta. Vastaavia kitkan pienenemisen mukanaan tuomia etuja saat monissa muissakin laitteissa.

Testituloksia Osta nyt

Miten RVS Technology® käytännössä toimii?

RVS on ainoa teknologia, jolla on kyky kunnostaa kitkapintoja jopa alkuperäiseen muotoonsa. Teknologian ydin on sen kyvyssä tunnistaa kuluneita, vioittuneita ja kulumisvaurioille alttiita kohtia. Reagoimalla kitkan aikaansaaman lämpöenergian avulla tietyt yhdisteen ainesosat pystyvät muodostamaan pinnoille uuden pintarakenteen autoreaktiivisesti eli itsestään ilman ulkoista ohjausta. Prosessi myös lakkaa automaattisesti, kun keraaminen pinnoite on muodostunut eikä energiaa ole enää saatavilla. Prosessi on siis turvallinen, eikä pintaa voi koskaan muodostua liikaa.

Keraamisen pinnoitteen paksuus riippuu käsiteltävän kohteen kulumisasteesta ja laitteen käytön aikana pintaan vaikuttavasta paineesta. Mitä enemmän käsiteltävä kohde on kulunut, sitä enemmän sen sisällä on iskuja ja sen myötä enemmän energiaa eli lämpöä käytettävissä kunnostusreaktion tapahtumiseen.

Nykyisilläkin menetelmillä laitteen jokaisen kitkapintaparin työstäminen optimaalisen kokoiseksi on vaikeaa ja kallista. Koska RVS-käsittelyssä uusi pintarakenne syntyy itsestään laitteen normaalin käytön aikana, kunnostettavaa laitetta ei ole tarvetta purkaa osiin. Tämä RVS Technology®:n ominaisuus tehostaa käsittelyn vaikutuksia merkittävästi esimerkiksi teollisuudessa, jossa laitteiden kunnostus on perinteisesti aiheuttanut tuotannon seisokkeja.

RVS Technology®:n avulla kitkapintaparien kunnostaminen tapahtuu helposti ilman kalliita varaosia, logistiikka- ja käsittelykuluja tai tarvetta soittaa huoltoon. Tuloksena on luotettava laite pitkäksi aikaa.

Usein kysytyt kysymykset

RVS-käsittelyn vaikutukset ovat pitkäkestoisia

50%

Pidempi käyttöikä

5-25%

vähemmän päästöjä

5-10%

vähemmän kulutusta

3-15%

enemmän tehoa

Tutustu RVS-käyttäjien kokemuksiin

Asiakaskokemukset
Näin käytät RVS-moottoriöljyä

Helppo ja nopea RVS-käsittely onnistuu omatoimisesti

Parhaan lopputuloksen yli 40 000 km ajettuun auton moottoriin saat, kun teet RVS-käsittelyn kaksi kertaa. Erillistä moottorinpuhdistusainetta ei tarvitse käyttää ennen kumpaakaan RVS-käsittelyä. Ensimmäinen RVS-käsittely kannattaa tehdä noin 300–400 km ennen öljynvaihtoa.

01
Anna moottorin käydä vähintään 5 minuuttia, ellei se ole valmiiksi käyttölämmin.
02
Sekoita pakkauksessa olevat tuotteet keskenään. Ravista hyvin.
03
Sammuta moottori, avaa konepelti ja lisää puolet seoksesta öljyntäyttöaukkoon.
04
Käytä tyhjäkäyntiä 15 minuuttia. Sammuta moottori ja lisää loppuosa seoksesta.
05
Käynnistä moottori ja aja tai käytä tyhjäkäyntiä 30–40 minuuttia.

RVS Technology® on vuosikymmenien tutkimustyön tulosta

RVS Technology® on saanut alkunsa maaperän syväporauksista. Porattaessa huomattiin, että tietyssä syvyydessä poranterät kestivät hyvässä kunnossa monta kertaa kauemmin kuin normaalisti.

Kun ilmiötä tutkittiin tarkemmin, havaittiin, että kivikerroksissa oleva mineraali sai porien terät pysymään hyvässä kunnossa. Joukko tutkijoita jalosti ajatusta mineraalien vaikutuksesta pidemmälle ja ensimmäiset kaupalliset RVS Technology® -tuotteet lanseerattiin vuonna 2001.

RVS-tarina

10 syytä valita RVS Technology®

01
Vähentää voiteluaineiden tarvetta ja pidentää käyttöikää (30-50%)
02
5-25% vähemmän päästöjä ja ympäristökulutusta
03
5-10% vähemmän kulutusta
04
Vähentää värinää ja melua 10-50%
05
Pidentää komponettien käyttöikää (30-70%)
06
Vähentää tarvetta vaihtaa kalliita varaosia, kun kuluminen melkein loppuu
07
Vähentää korroosio-ongelmia – keraami ei ruostu
08
Parantaa laitteen toiminnan ennustettavuutta
09
Minimoi laitteen huollosta aiheutuvat seisokit
10
Ennaltaehkäisee voiteluaineen ja/tai jäähdytysnesteen yhtäkkisestä häviämisestä johtuvia laitevaurioita
Kysyttävää?

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tuotteistamme, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla.

Nimi(Pakollinen)
Ostoksille?

Tutustu tuotteisiimme

RVS-tuotteet helposti verkkokaupastamme ja jälleenmyyjiltä ympäri Suomen

Kaikki tuotteet Jälleenmyyjät