Asiakaskokemukset

RVS-käsittelyn kokemuksia: ”On tämä ihme aine”

RVS-käsittelyn hyödyt polttoainejärjestelmille on todettu useissa kansainvälisissä testeissä, joita ovat tehneet arvostetut testausorganisaatiot ympäri maailman. Mutta mitä sanovat asiakkaat ja kuinka tuotteet toimivat arjessa vaihtelevissa olosuhteissa?

Tälle sivulle kokosimme RVS-käsittelyn kokemuksia asiakkailtamme. Lue rehelliset arviot ja hämmästy!

RVS-tuotteet Testituloksia

Asiakkaidemme kokemuksia RVS-käsittelystä

Tähän tulee upote

Hanki laadukkaat RVS-tuotteet

RVS-tuotteet

Täydet viisi tähteä

Olen kokenut tuotteen todella hyväksi ja säästänyt paljon dieseliä tuplakäsittelyn jälkeen.

Vesku

VIHTI 06/2022

Olen vakuuttunut RVS-tuotteiden hyvistä ominaisuuksista

Kahden auton moottoriin on käytetty D4/D6 lisäainetta sekä automaattivaihteistoon lisäaine. Polttoaineen kulutus on laskenut sekä vaihteisto toimiin pehmeästi.

Henkilöasiakas

06/2022

On tämä ihme aine

Potilas Audi A6 2010 diesel, 260 tuhatta ajettu, vaihdettu uudet öljyt ja rvs perään. Ajoa 400km ja uudet öljyt ja rvs. Nyt takana 8000km ja kulutus laskenut 0,2l/100km. Öljyn kulutus noin 0,5 desiä/8000km juuri tarkistin ja lisäsin. Kylmäkäynnistys nopeampi kuin ennen käsittelyä. Hyvät päästöt katsastuksessa. Käynti tasaisempi ja hiljaisempi. Mikään ajoissa ei ole muuttunut. Ajan 60 kilometriä töihin ja takaisin aina samaa reittiä plus kauppareissut 1km suuntaan, sanoisin että kaikissa on sama määrä ajoa ennen ja jälkeen käsittelyn.

Jani

Tutustu testituloksiin

Testituloksia Osta nyt
Luotettava ja tehokas

Mihin RVS-tuotteiden teho perustuu

RVS Technology®:n teho perustuu tribokeraamiseen käsittelyyn, joka pienentää tutkitusti polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Kyseessä ei ole perinteinen moottoriöljy tai moottorin suoja-aine, vaan keraamiseen käsittelyyn perustuva innovatiivinen teknologia.

Tribokeraamisessa käsittelyssä tietyt kemikaalit reagoivat moottorin metallipintojen kanssa luoden ohuen, mutta kestävän suojakerroksen. Tämä kerros vähentää moottorin kitkaa ja kulumista, mikä pidentää laitteesi käyttöikää ja parantaa sen suorituskykyä.

Teknologia
Ostoksille?

Tutustu tuotteisiimme

RVS-tuotteet helposti verkkokaupastamme ja jälleenmyyjiltä ympäri Suomen

Kaikki tuotteet Jälleenmyyjät