fbpx

Kotimainen, patentoitu ja testatusti tehokas.

RVS on keraaminen käsittely esimerkiksi moottoreille, ja se pienentää tutkitusti polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Keraaminen pintarakenne suojaa ja kunnostaa metallisia kitkapintoja, mikä pidentää niiden elinkaarta.

RVS on kotimainen, testatusti tehokas ja luotettava. Se on ympäristön kannalta kestävä valinta. Moottorinkäsittelyn voi tehdä helposti ja nopeasti myös itse.

RVS Technology on testattu vuosien aikana useissa eri käyttökohteissa, ja sen on todennut toimivaksi mm. TÜV SÜD, tunnettu saksalainen testausorganisaatio.

Hyödyt

  • Laitteiden luotettavuus ja tehokkuus paranevat.
  • Huoltovälit ja käyttöikä pitenevät.
  • Energiankulutus pienenee, minkä seurauksena pienenevät niin käyttökustannukset kuin päästötkin.
  • RVS-käsittely on pitkäikäinen, esimerkiksi autokäytössä se vaikuttaa n. 100 000 km.

RVS Technologyn lyhyt historia

Teknologia sai alkunsa Neuvostoliitosta Kuolan niemimaalla tehdyistä maaperän syväporauksista. Porattaessa huomattiin, että 6–7 km:n syvyydessä poranterät kestivät hyvässä kunnossa 5–7 kertaa kauemmin kuin normaalisti. Ilmiöstä tehdyistä tutkimuksista selvisi, että kivikerroksissa oleva mineraali sai porien terät pysymään hyvässä kunnossa.

Neuvostoliiton vuonna 1991 tapahtuneen hajoamisen seurauksena tutkimus siirtyi yksityiselle sektorille. Vuonna 1995 pieni tutkijajoukko yhdisti voimansa jalostaakseen ajatuksen kaupallisesti hyödynnettävälle tasolle. Kehitys nopeutui, kun joukko venäläisiä ryhtyi yhteistyöhön Suomeen perustetun yhtiön kanssa.

Ensimmäiset kaupalliset RVS Technology -tuotteet lanseerattiin. Niiden todettiin olevan toimivia, ne läpäisivät useiden testien seulan, uusia markkinoita avattiin ja tuotevalikoimaa laajennettiin.

Teknologia myytiin uudelle omistajalle. Kauppa mahdollisti kansainvälisen patentoinnin ja investoinnin uuteen, parannettuun kolmannen sukupolven tuotteeseen.

RVS:n vaikutuksen ajoneuvon päästöihin ja polttoainetalouteen testasi TÜV SÜD, saksalainen
testausorganisaatio. Monia muitakin testejä tehtiin eri kohteissa – kaikki hyvin tuloksin.

RVS Technologyn kehitys jatkuu kohti neljännen sukupolven tuotteen kehittämistä entistä ympäristöystävällisemmäksi. Tavoitteena on parantaa teknologian tehokkuutta ja käytettävyyttä entisestään, jotta se soveltuu yhä paremmin laajaan joukkoon yhä uusia sovelluskohteita.

Kestävään
ajamiseen.

Löydä ajoneuvollesi sopivat tuotteet

Ostoskori