fbpx

TÜV SÜD

Vuonna 1866 perustettu, Münchenissä Saksassa sijaitseva TÜV SÜD on yksi maailman johtavista teknisen testauksen organisaatioista. Sillä on nykyään yli 17 000 työntekijää 800 toimipisteessä ja asiakkaita ympäri maailman. Laitos toimii asiakkaidensa kanssa yhteistyössä tavoitteenaan optimoida asiakkaiden toimintoja, auttaa niitä pääsemään maailmanmarkkinoille ja parantaa niiden kilpailukykyä. Lue enemmän TÜV SÜDistä sen omilta sivuilta klikkaamalla linkkiä.

Testit tehtiin kolmella autolla, jotka TÜV SÜD oli hankkinut itse ja jotka olivat vain TÜV SÜDin henkilökunnan käytössä koko testin toteutuksen ajan. Kaikista autoista tarkistettiin ennen testin alkamista yleinen kunto, pakojärjestelmä, virhemuisti, ilmansuodatin, öljy, huoltokirja jne. ja niille tehtiin koeajot. Käsittelyt tehtiin käyttöohjeiden mukaisesti. Muita suureita kuten materiaalien keskinäistä soveltuvuutta tai pitkäkestoisia vaikutuksia ei testiin sisältynyt.

Kaikki mittaukset tehtiin TÜV SÜD Automotive GmbH:n päästötestikeskuksessa Heimsheimissa Saksassa asiaa koskevien eurooppalaisten päästötestisäännösten mukaisesti. Kaikki pitkäkestoiset testit toteutettiin yleisillä teillä sekalaisessa ajossa taajama-, maantie- ja moottoritieolosuhteissa.

TÜV SÜDin tekemien RVS-testien tärkeimmät polttoaineenkulutus- ja päästötulokset olivat seuraavat:

Ostoskori