Veneet

Ohjaus­tehostimelle

RVS TECHNOLOGY® hydrauliselle ohjaustehostimelle

Lisää helposti ajoneuvosi kestävyyttä. RVS TECHNOLOGY® tutkitusti suojaa pintoja ja laitteita kulumiselta. Jos autosi ohjaus tuntuu jäykältä tai pitää ääntä voit korjata helposti kuluneen ohjaustehostimen itse.

Lisää RVS Power Steering -tuote ohjaustehostimen nestesäiliöön ja kääntele ohjauspyörää ääriasennosta toiseen. Käsittelyn jälkeen ohjauksesta tulee kevyt, tarkka ja äänetön.

Tuote soveltuu ohjaustehostimelle, jonka öljytilavuus on enintään 2 litraa. Huom! Ei sovellu sähköiselle ohjaustehostimelle.

Ota huomioon, että tuote vaikuttaa vain ohjaustehostimeen. Jos ohjaus takeltelee muualla järjestelmässä, tällä tuotteella ei ole vaikutusta siihen. Tuotteen käyttö ei mene hukkaan, sillä ohjaustehostimen pumppu on RVS-käsiteltynä entistä kestävämpi.

29,90

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Vaihe 1:

Aseta letku ruiskun päähän ja purista tuubin sisältö ruiskuun. Aseta mäntä ruiskuun ja käännä ruisku pystyyn niin, että sen kärki on ylöspäin, ja purista ilma pois ruiskusta.

Vaihe 2:

Irrota tehostimen ylempi öljykorkki ja ime tehostimesta ruiskulla n. 20 ml öljyä. Ime ruiskuun sen jälkeen ilmaa niin, että männän reuna on 60 ml -merkin kohdalla.

Vaihe 3:

Ravista ruiskua, kunnes sen sisällä oleva seos on tasainen, ja purista ruiskun sisältö ohjaustehostimeen, laita irrottamasi öljykorkki takaisin kiinni ja kiristä se.

Vaihe 4:

Käynnistä moottori ja anna sen käydä joutokäynnillä 5–10 minuuttia. Aja autoa välittömästi ainakin 10 minuuttia niin mutkaisella tiellä kuin mahdollista (tai vaihtoehtoisesti pysäköintialueella hitaalla vauhdilla käännellen ohjauspyörää ääriasennosta toiseen).

LATAA KÄYTTÖOHJEET

  • Ruisku ja 25 cm pitkä letku geelin viemiseen laitteeseen.
  • 11 ml:n RVS-geelituubi.
  • Monikielinen vaihe vaiheelta opastava käyttöohje.