fbpx

5-10%

Vähemmän CO₂-päästöjä.

5-10%

Vähemmän kulutusta.

5-10%

vähemmän kulutusta

5-10%

vähemmän päästöjä

50%

pidempi käyttöikä

3-15%

lisää tehoa

KOHTI HIILINEUTRAALIMPAA TULEVAISUUTTA.

RVS Technology on mukana valtioneuvoston fossiilittoman liikenteen tiekartta -hankkeessa. Tarjoamme hankkeeseen turvallista, edullista ja käyttöönottovalmista lyhyen aikavälin ratkaisua, jolla liikenteen kasvihuonepäästöjä voidaan vähentää heti 5–10 %.

Fossiilittoman liikenteen tiekartta pyrkii hiilineutraaliuuteen pitkällä aikavälillä uusimalla ajoneuvokantaa. Valtaosa suomalaisista autoilijoista ostaa käytetyn auton ja niitä myydään vuodessa eteenpäin noin 600 000 kappaletta. Autot ovat käyttöiältään pitkäikäisiä ja kestävät liikenteessä keskimäärin noin 20 vuotta. Siksi on tärkeää keskittyä olemassa oleviin kustannustehokkaisiin keinoihin, jotta jo olemassa olevasta autokannasta saataisiin mahdollisimman vähäpäästöistä. RVS Technology on ratkaisu, joka ei vaadi ajoneuvokannan uusimista tai muita merkittäviä infrastruktuurimuutoksia.

MITEN RVS TECHNOLOGYN AVULLA VÄHENNETÄÄN LIIKENTEEN CO₂-PÄÄSTÖJÄ?

RVS on keraaminen käsittely, joka pienentää tutkitusti polttoaineenkulutusta ja päästöjä.

Moottorin kunnostuksen seurauksena

  • Polttoaineen ja energian kulutus pienenee, jolloin CO₂-päästöt vähenevät 5–10 %
  • Mekanismien ja komponenttien käyttöikä pitenee jopa 50 %
  • Teho ja vääntö paranevat 3–4 %

.01

RVS muodostaa tribokeraamisen pintarakenteen, koska RVS tunnistaa kitkan tuottaman lämmön kohteen ja muokkaa näitä kitkapintoja mekanismin ollessa normaalissa käytössä.

.02

Tribokeraamisen pinnan muodostumisen myötä mekaaninen vastus ja kuluminen vähenevät. Pinnoite suojaa ja kunnostaa moottoria.

.03

Kitkan pienentymisen myötä polttomoottorin palotapahtuma paranee, sekä lämpönä, meluna ja värähtelynä hukkaan menevä energia vähenee.

Arvopohjainen strategiamme

KOTIMAINEN BRÄNDI

RVS Technology on kotimainen innovaatio ja valmistamme testatusti toimivia tuotteitamme yli 20 vuoden kokemuksella. Kotimaisuus on meille arvo, josta olemme erityisen ylpeitä. Suhtaudumme työhömme intohimolla ja olemme luotettu toimija alallamme. Tuotantomme tapahtuu lähes kokonaisuudessaan Suomessa ja tuotteemme on vähintään 75-prosenttisesti kotimainen.

LISÄÄMME TIETOISUUTTA

Toivomme, että yhä useampi kiinnittäisi huomiota ajoneuvonsa päästöihin. Siksi pyrimme lisäämään tietoisuutta välittömistä ratkaisuista ja tekemään päästöjen vähentämisestä mahdollisimman helppoa kuluttajille ja yrityksille. Yli 20 vuoden kokemuksella ohjaamme asiakkaitamme kohti vastuullisuustavoitteen saavuttamista.

KEHITÄMME OMAA TOIMINTAMME

Olemme sitoutuneita pienentämään toimintamme hiilijalanjälkeä pitkällä aikavälillä. Käytössämme on jo kierrätysmateriaalista valmistettu ulkoinen pakkaus sekä käyttöohjeet. Vuoden 2021 aikana siirrymme kohti bioöljyn käyttöä kaikissa tuotteissamme. Tavoitteenamme on korvata muovista valmistetut pakkauksemme kierrätysmuovilla vuoteen 2022 sekä minimoida pakkausten ylijäämämateriaali.

Kestävään
ajamiseen.

Löydä ajoneuvollesi sopivat tuotteet

Ostoskori