RVS-tuotteet

Pienkoneet ja ketjut

Testituloksia Asiakaspalvelu Selaa tuotteita
PIENKONEET

RVS-käsittely kannattaa tehdä sekä veneen moottorille että vaihteistolle

RVS-tuotteilla lisäät helposti veneesi taloudellisuutta, kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Veneen ulkoperämoottorin altistuminen korroosiolle on hyvin tyypillinen ongelma. RVS Technology® muodostaa moottoriisi suojaavan keraamisen pinnan, joka vähentää kulumista ja pidentää käyttöikää. Moottori käy viileämpänä ja toimii tehokkaammin.

Veneen moottorille riittää yleensä yksi RVS-käsittely. Monet asiakkaistamme ovat kuitenkin kokeneet RVS-käsittelyn hyödyt niin merkittävinä, että käsittelevät veneensä säännöllisesti RVS-tuotteilla.
RVS-käsittelyllä on mahdollista korjata myös monet veneen vaihteistoon liittyvät viat. Veneen vaihteiston osat kuluvat helposti, jolloin vaihteistosta tulee jäykkä ja äänekäs. RVS-tuotteet eivät korjaa moottorin perusmekaaniikan vikoja, mutta käsittely pienentää kitkaa ja vähentää tehokkaasti vaihteiston kulumista, melua ja värinöitä.

Veneen vaihteistokäsittelyyn riittää yksi RVS-käsittely. On hyvä huomioida, että veneen vaihteistossa RVS-käsittelyn hyödyt voivat tulla pienellä viiveellä, kuitenkin viimeistään noin 3000 km käytön jälkeen. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen käsittelyn vaikutuksiin, voit tehdä veneen vaihteistoille toisen käsittelyn.
Lue testitulokset ja käyttäjien kokemukset RVS-tuotteista!