RVS-tuotteet

Aseille

  • Tämä arvatenkin vain yksi tuote

Testituloksia Asiakaspalvelu Selaa tuotteita
TEOLLISUUS

Aseille

Muut tuotteet

Aseille

RVS Technology Gun Protection & Restoration on tarkoitettu käsiaseiden lukkojen ja piippujen käsittelyyn. Tuote on yhdistelmä RVS-teknologiaa ja aseöljyä, ja sen käyttö poikkeaa normaalista aseöljystä. Tuotteella on kyky korjata kulunutta piippua ja sen kaliiberia. Tuote vähentää hylsyjen metallien kuten lyijyn, kuparin ja nikkelin jäämien syntymistä ja ruutijäämien tarttumista. Kitkaominaisuuksiltaan parantuneet pinnat kasvattavat luodin lähtönopeutta ja osumatarkkuutta.

Tuote toimitetaan pahvipakkauksessa olevassa 48 ml:n spraypullossa. Lue käyttöohjeet tarkoin pakkauksesta tai alla olevasta linkistä.

24,90

RVS-käsittely kannattaa tehdä sekä veneen moottorille että vaihteistolle

RVS-tuotteilla lisäät helposti veneesi taloudellisuutta, kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Veneen ulkoperämoottorin altistuminen korroosiolle on hyvin tyypillinen ongelma. RVS Technology® muodostaa moottoriisi suojaavan keraamisen pinnan, joka vähentää kulumista ja pidentää käyttöikää. Moottori käy viileämpänä ja toimii tehokkaammin.

Veneen moottorille riittää yleensä yksi RVS-käsittely. Monet asiakkaistamme ovat kuitenkin kokeneet RVS-käsittelyn hyödyt niin merkittävinä, että käsittelevät veneensä säännöllisesti RVS-tuotteilla.
RVS-käsittelyllä on mahdollista korjata myös monet veneen vaihteistoon liittyvät viat. Veneen vaihteiston osat kuluvat helposti, jolloin vaihteistosta tulee jäykkä ja äänekäs. RVS-tuotteet eivät korjaa moottorin perusmekaaniikan vikoja, mutta käsittely pienentää kitkaa ja vähentää tehokkaasti vaihteiston kulumista, melua ja värinöitä.

Veneen vaihteistokäsittelyyn riittää yksi RVS-käsittely. On hyvä huomioida, että veneen vaihteistossa RVS-käsittelyn hyödyt voivat tulla pienellä viiveellä, kuitenkin viimeistään noin 3000 km käytön jälkeen. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisen käsittelyn vaikutuksiin, voit tehdä veneen vaihteistoille toisen käsittelyn.
Lue testitulokset ja käyttäjien kokemukset RVS-tuotteista!