Since 1999

Innovatiivinen
RVS Technology®

Kestävyys. Teho. Suoja. Pienempi kulutus ja päästöt. Kuluneen kunnostus. Helposti itse tehtävä keraamipinta laitteen sisälle.

Osta nyt Mitä on RVS?
FIN

50%

pidempi käyttöikä

5–25%

vähemmän päästöjä

5–10%

vähemmän kulutusta

3–15%

enemmän tehoa

RVS on kumppanisi kestävämpään menoon maanteiltä merelle ja ajoradoilta teollisuuslaitoksiin. Kun valitset laitteellesi RVS-käsittelyn, saat useita hyötyjä: polttoaineen kulutus ja päästöt pienenevät 5–10 %, moottorin teho kasvaa 3–15 % ja laitteesi käyttöikä pitenee jopa 50 %.

  • RVS ei ole moottoriöljy eikä öljyn lisäaine, vaan keraamiseen käsittelyyn perustuva innovatiivinen teknologia. RVS-käsittely ei vaikuta öljyn ominaisuuksiin ja siksi se kestää normaalissa käytössä esimerkiksi autoissa noin 100 000 km.

  • RVS on ainoa teknologia, jolla on kyky kunnostaa kitkapintoja jopa alkuperäiseen muotoonsa. RVS Technology®:n ydin on nanoteknologiassa, jolla on kyky tunnistaa kuluneita, vioittuneita ja kulumisvaurioille alttiita kohtia sekä muodostaa näihin kohtiin keraaminen, erittäin suojaava ja kestävä pinta. Tämä suojakerros vähentää moottorin, vaihteiston, ohjaustehostimen, laakerin jne. kitkaa ja kulumista, mikä pidentää laitteesi käyttöikää ja parantaa sen suorituskykyä.

  • RVS Technology® on laajasti testattua ja kansainvälisesti tehokkaaksi todistettua teknologiaa. Muun muassa TÜV SÜD, tunnustettu saksalainen testausorganisaatio, on vahvistanut RVS:n hyödyt omissa testeissään.

  • RVS Technology® on suomalainen innovaatio. Valmistamme laadukkaat RVS-tuotteet yli 20 vuoden kokemuksella Suomessa.

Laadukkaat RVS-tuotteet

Kaikki tuotteet

Katso RVS-tuotteet

RVS-tuotteet
Näin käytät RVS-tuotteita

Helposti ja nopeasti itse

Parhaan lopputuloksen saat, kun teet ajoneuvon moottorin RVS-käsittelyn kaksi kertaa. Erillistä moottorinpuhdistusainetta ei tarvitse käyttää ennen kumpaakaan RVS-käsittelyä, ellet jostain muusta syystä ole sellaista käyttämässä.

Aivan uusiin ja uudehkoihin, alle 40 000 km ajettuihin normaalissa liikennekäytössä oleviin moottoreihin riittää yleensä yksi käsittelykerta. Käsittelyn voi tehdä käytännössä missä tahansa vaiheessa öljynvaihtoväliä, kunhan ennen seuraavaa öljynvaihtoa tulee vähintään 500 km ajoa. Öljyyn lisätty RVS-aine saa jäädä moottoriin aina seuraavaan normaaliin öljynvaihtoon saakka.

Enemmän ajettujen moottoreiden ensimmäinen RVS-käsittely kannattaa tehdä noin 300–400 km ennen öljynvaihtoa. Jos öljynvaihto on jo tehty, ja epäröit käsittelyn ajoituksen tai tarvittavan määrän kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Opastamme mielellämme oikeaoppiseen käsittelyyn!

01
Anna moottorin käydä vähintään 5 minuuttia, ellei se ole valmiiksi lämmin.
02
Sekoita pakkauksessa olevat tuotteet keskenään. Ravista hyvin.
03
Sammuta moottori, avaa konepelti ja lisää puolet seoksesta öljyntäyttöaukkoon.
04
Käytä tyhjäkäyntiä 15 minuuttia. Sammuta moottori ja lisää loppuosa seoksesta.
05
Käynnistä moottori ja aja rauhallisesti vähintään 30 minuuttia tai käytä tyhjäkäynnillä 30–40 minuuttia.
Ajoneuvoihin, joilla on ajettu yli 40 000 km, suosittelemme tekemään kaksi RVS-käsittelyä parhaan tuloksen aikaansaamiseksi!

Toinen käsittely tehdään heti öljynvaihdon jälkeen, ja öljyillä ajetaan normaali öljynvaihtoväli.

Kestävään ajoon

RVS on kestävä valinta

RVS-käsittely on ympäristön kannalta kestävä valinta. Kun moottoria käsitellään RVS-menetelmällä, sen sisäosat puhdistuvat samalla tehokkaasti. Paitsi että hiilidioksidipäästöt pienenevät RVS-käsittelyn seurauksena jopa 5–10 %, polttoaine myös palaa moottorissa selkeästi puhtaammin, mikä optimoi sen suorituskyvyn ja vähentää haitallisten jäämien muodostumista.

Haluamme omalta osaltamme olla rakentamassa hiilineutraalimpaa tulevaisuutta ja pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja, joilla kehittää tuotteemme vastuullisuutta. Vuodesta 2021 lähtien olemme siirtyneet bioöljyn käyttöön kaikissa tuotteissamme. Lisäksi käytössämme on kierrätysmateriaalista valmistettu ulkoinen pakkaus sekä käyttöohjeet.

50%
pidempi käyttöikä
5-10%
vähemmän päästöjä
5-10%
vähemmän kulutusta
3-15%
lisää tehoa
Kysyttävää?

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tuotteistamme, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla.

Nimi(Pakollinen)
Ostoksille?

Tutustu tuotteisiimme

RVS-tuotteet helposti verkkokaupastamme ja jälleenmyyjiltä ympäri Suomen

Kaikki tuotteet Jälleenmyyjät